test Date 12894


<< terug naar de volledige lijst | Een ezel stoot zich wel tweemaal aan dezelfde steen | 2019-06-23 | Advertentiecode: 12894
  Naam: Valerie Geslacht: vrouw
  Leeftijd: 36 Ik zoek een: man
  Kleur haar: Bruin Met als doel: Relatie
  Kleur ogen: Blauw
  Postuur: Normaal
  Ik drink: Nooit
  Ik rook: Nooit
  Woonplaats: groningen
  Provincie: Groningen
  Reageer: Klik hier
Ja, zo kun je mij wel omschrijven denk ik. Ik ben dus op zoek naar een echte hetero man, die ook hetero BLIJFT. Ik ben 36 jaar en woon in Groningen samen met mijn dochtertje van 7. Ik heb een goede omgangsregeling met mijn ex(en) dat is wel zo prettig. Ik ben nu een jaar vrijgezel maar ook ik wil graag weer ervoor gaan met een lieve man. Ik heb even de tijd nodig gehad om bij te komen na mijn laatste relatie. Ik wil je graag alles vertellen, maar mijn verhaal is eigenlijk te bizar voor woorden. Gelukkig is alles nu op zijn pootjes terecht gekomen en daarom ben ik er klaar voor om weer iemand te leren kennen. Ik heb veel liefde te geven, die ik nu allemaal moet opkroppen (maak je borst maar nat haha).

Ik hou van Films, sporten, creatief bezig zijn, een goed boek, winkelen (welke vrouw vind dat nou niet leuk?). Ook mag ik graag eens een cabaretvoorstelling of concert bezoeken, Joss Stone staat bijvoorbeeld nog op mijn verlanglijstje. Ik woon dus samen met mijn dochtertje in een gezinswoning samen met ons konijn genaamd Poets.

Als het je leuk lijkt te reageren en je bent echt echt echt echt hetero, dan hoor ik graag van je!!